Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Aalborg, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Se de nye lave priser på Erhvervsleasing

Volkswagen Erhvervsbiler har opdateret deres leasingsite med nye, lave priser, så du kan se, hvad det koster at sætte dig bag rattet i den varevogn, der passer til dig og din forretning.

Volkswagen Classic Meet 2018

Er du den stolte ejer af en Volkswagen, som har mere 25 år eller mere på bagen, eller har du blot hang til flotte fine klassiske biler, skal du sætte kryds i kalenderen den 15. - 17. juni.

Mød Volkswagen på Ferie for Alle i Herning

I dagene 23. til 25. februar 2018 kan du blandt andet se konceptbilen Volkswagen California XL på den populære feriemesse. Og er du hurtigt, kan du spare 50% på entréen.

Danmarkspremiere – Golf Sportsvan fra 229.996 kr.

? Skarpere frontdesign med LED-kørelys og mulighed for Full-LED-forlygter ? Nye assistentsystemer blandt andet City Emergency Brake med Fodgængerregistrering, Køassistent, Emergency Assist og Trailer

Gode råd hvis din Volkswagen siger stop

Selvom Volkswagen forbindes med kvalitet og driftssikkerhed, kan der opstå ekstraordinære situationer om vinteren, hvor du har brug for hjælp.