Volkswagen bliver DBU’s officielle leverandør af biler

DBU indgår aftale med Volkswagen, der bliver officiel leverandør af biler. Det betyder blandt andet, at DBU fremover vil kunne bruge Volkswagen-biler til transport.

Fremover bliver DBU godt kørende, idet der netop er aftalt en stor samarbejdsaftale med Volkswagen, der indtræder i kredsen af officielle leverandører til DBU. Dermed kan DBU i fremtiden benytte sig af Volkswagen’s store ekspertise i forbindelse med både landskampe og breddeaktiviteter i DBU-regi.

Det vækker stor glæde hos Volkswagen, der er glad for aftalen.”Vi er naturligvis stolte af at blive officiel leverandør af biler til DBU. I Danmark har Volkswagen en mangeårig tradition som partner indenfor fodboldverdenen, og samarbejdet med DBU ser vi som en naturligvis forlængelse af dette.” siger Volkswagens marketingchef Martin Orthmann Thorsen

DBU’s chef for salg og kommercielle partnerskaber, Kasper Sindt, er også meget begejstret for at have fået en aftale i stand.

”Vi er i DBU meget glade for, at vi i fremtiden kan drage nytte af at have et stærkt samarbejde med en partner som Volkswagen. Det er en god aftale med et af de førende bilmærker, som desuden har et rigtig godt kendskab til, hvordan fodboldverden fungerer, så de passer rigtig godt ind i vores kreds af samarbejdspartnere i DBU,” siger Kasper Sindt.

Volkswagen har de seneste år etableret sig i fodboldverden med blandt andet et stort samarbejde med det tyske fodboldforbund fra 2019. Derudover er de også trådt ind som hovedsponsor i UEFA, herunder som mobilitetspartner til EM i 2020, der som bekendt kommer forbi København og Danmark.

Aftalen er trådt i kraft og løber i første omgang til 2020. I aftalen ligger også en række punkter om aktivering mellem parterne, som løbende vil blive lanceret.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk