Passat Premium

Passat har siden introduktionen i 2014 været en af de mest populære biler i sin klasse. Passat bryder grænserne mellem den traditionelle firmabil og luksusbil med sit stilrene  design, sit eksklusive og rummelige interiør, en bred vifte af innovative udstyrsdetaljer, raffinerede drivlinjer og suveræne komfort. Passat favner bredt med et modelprogram, der rækker fra den brændstoføkonomiske 150 hk 1,4 TSI-motor med automatisk cylinderfrakobling over GTE opladningshybriden med benzinmotor og elmotor til den 240 hk stærke 2,0 TDI-biturbodieselmotor med 4MOTION-firehjulstræk.

Mere sikkerhed. Mere komfort. Mere Passat.

Nu tilbyder vi Passat i en Premium-version, hvor du får udstyr med, der gør livet ombord  endnu mere komfortabelt og sikkert. Passat Premium fås Limousine og Variant og i udstyrsversionerne Comfortline og Highline og byder på udstyr som DSG-gearkasse, digitale instrumenter, App-Connect, Bakkamera, Adaptiv fartpilot og mørktonede ruder bagi. I Highline-versionen er der ydermere el-klapbare sidespejle og førersæde med massage. Wellness og sikkerhed er i højsædet i Passat Premium. 

Passat Premium på Privatleasing.

Passat og Passat Variant tilbydes som forskellige udstyrsvarianter, herunder Trendline, Comfortline Premium, Highline Premium og Bluemotion. Passat Premium tilbydes f.eks. med 1,4 TSI (150 hk), 1,8 TSI (180 hk) eller 2,0 TDI (150 eller 190 hk).

Se alle priser og udstyrsvarianter

Passat

Passat Variant